снимка pexelsСолени глоби отнесоха четирима пътници, пътуващи към Великобритания. Те са спрени

...
снимка pexelsСолени глоби отнесоха четирима пътници, пътуващи към Великобритания. Те са спрени
Коментари Харесай

Четирима пътници отнесоха глоби от по 10000 паунда, скрили, че идват от страни от Червения списък

снимка pexels

Солени санкции отнесоха четирима пасажери, пътуващи към Англия. Те са спрени на летище Бирмингам от полицията, която открива, че не са заявили, че идват от страна от " Червен лист ", съобщава BBC. Заради скритата информация те са санкционирани с по 10 000 паунда. 

В момента в списъка има 33 страни, добави .

Всички пътуващи от страни в този лист са длъжни да го оповестят на английските управляващи и да са под задължителна 10-дневна карантина на хотел. Ако по някакъв метод карантината е нарушена, ще бъде налагана санкция от 10 хиляди паунда, по отношение на нови рестрикции, наложени от тази седмица, като още по-лошо - в случай че скрият от управляващите, че идват от една от 33-те страни в аления лист все още, то ги грози и до 10 години затвор.

Отворени са и мейл, както и телефонни линии за връзка с управляващите, където може да се подава тъжба против човек, нарушаващ карантината си или задължението си за такава.

" Още в средата на деня, в който наложихме новите правила, имахме случаи на 6 души, които заявиха, че идват от високорискова страна и бяха сложени под наложителна карантина в хотел. ", разкрива пред медиите чиновник на полицията, " Имахме и такива, които пропуснаха да заявяват това си  обвързване, като техният проект не проработи. Нарушителите са открити и всеки е санкциониран с 10 хиляди паунда. ", добави той.

Държави от аления лист включват Португалия, Бразилия и Южна Африка.

Летище Бирмингам е едно от петте летища в Англия, където някой приближаващ от високорискова страна, може да бъде карантиниран в хотел. Пътниците под карантина би трябвало да платят по 1750 паунда за 10 дневен престой, което включва престой, превоз и тестване. Ако има втори сателит, с който да се споделя стаята, за него се доплаща 650 паунда, което прави тотал от 2400 за двамата. За дете таксата е 325 английски лири.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР